fbpx

Certificari Scrum

Doing. Done. Delivered

Acreditarea Product Owner by Scrum Inc.™ este o desemnare distinctă care evidențiază persoanele care pot conduce sistematic la rezultate imediate ale afacerii, susțin o viziune de produs convingătoare și pot genera venituri reale pentru companiile lor folosind Scrum.

Dublează productivitatea. Livrează valoarea care contează.

Data:

06 – 31.03.2023
  Luni si Vineri
 De la 10:00 la 11:50

locația:

Online prin
ZOOM

Devino un Product Owner by Scrum Inc.™

Avantajele certificării Product Owner

Dublează productivitatea.

Livrează valoarea care contează.

Badge Product Owner1

Cursul Product Owner

Aria curriculara a certificării Product Owner by Scrum Inc. a fost dezvoltată de co-creatorul Scrum, Dr. Jeff Sutherland. Mai mult decât bazele Scrum și rolul Product Owner.

De ce certificarea Product Owner by Scrum Inc.™?

În cadrul cursului Product Owner by Scrum Inc. vei învăța:

Pentru cine este cursul Product Owner by Scrum Inc.?
Examenul de certificare

Cei care finalizează cursul de Product Owner, cu o durată de cel puțin 14 ore de instruire cu un Trainer Scrum Autorizat, au dreptul să susțină examenul pentru obținerea certificării Product Owner.

Certificarea Product Owner atestă cunoașterea principiilor Agile, a tehnicilor Scrum Master-ului, a modelelor care a fac o echipă Scrum să funcționeze și a rolului de Scrum Master în cadrul unei organizații.

Certificarea Product Owner by Scrum Inc. este singura acreditare Product Owner aprobată de Jeff Sutherland, co-creatorul Scrum și inventatorul Scrum@Scale. Ca Product Owner vei ieși evidență la locul de muncă și în cadrul organizației.

Acest curs de certificare este conceput pentru toate nivelurile de experiență Scrum. Participarea la cursul Scrum Master este recomandată.

 

Calitate și expertiză de neegalat

Participanții la cursul Product Owner învață modele și practici ale echipelor performante, care s-au dovedit a accelera performanțele personale și ale echipei.

BONUS
Avantajele suplimentare ale acreditării Scrum Master by Scrum Inc.
Câștigi Unități de Dezvoltare Profesională

Acest curs oferă 14 PDU-uri PMI, precum și 14 din cele 21 de ore de contact necesare pentru certificarea PMI-Agile Certified Practitioner (PMI-ACP).

Prosperă într-o lume în care schimbarea este singura constantă.

Certificarea Product Owner de la Scrum Inc. atestă oficial cunoștințele tale despre principiile Lean, tehnicile Scrum Product Ownerului, tiparele echipelor performante și modul în care rolul Scrum Product Owner se dezvoltă într-o organizație.