fbpx

Certificari Scrum

Noua Prezentare a Agile Education Program: Același Training de Încredere, cu un Nou Nume

1 octombrie 2021

Programul Agile Education oferit de Scrum Inc.™ prezintă The International Registry of Agile Professionals™ și modificările importante ale suitei sale training-uri Scrum și Agile. 

Vă prezentăm “Certificările” Profesionale 

Certificările Agile Education sunt recunoscute în piața muncii. Ele transmit clar potențialilor angajatori, colegilor și cercului de relații că cei care au absolvit acest training pot oferi soluții mai bune în afaceri.  

300

Începând cu 1 octombrie 2021, toate certificările AEP sunt eliberate sub umbrela „Registered Scrum” și „Registered Agile”. 

Calificarea Scrum reprezintă o metaforă a călătoriei cursantului și diferențiază absolvenții noștri pe piața muncii. Precum un asistent medical care a absolvit o școală de profil și îndeplinește cerințele menționate în condițiile de licențiere, absolvenții programului nostru au finalizat cu succes curricula Agile Education și devin membri activi ai comunității Agile. Cursanții noștri trebuie să participe activ la un curs susținut de un formator și să demonstreze cunoștințele printr-un examen de finalizare a cursului. Anual, cursanții trebuie să își manifeste angajamentul față de obiectivele de învățare printr-un examen de reacreditare. 

Cursanții Agile Education Sunt Pregătiți să Ofere Rezultate 

Absolvenții AEP ies în evidență. În calitate de membrii certificați, absolvenții noștri și-au demonstrat continuu devotamentul prin aderarea la comunitatea Agile. Registrul Internațional al Specialiștilor Agile furnizează companiilor și angajatorilor o bază de date cu specialiști care nu au doar o diplomă. 

Absolvenții au cunoștințele, încrederea și abilitățile necesare pentru a trece direct la treabă și pot face diferența din prima zi. Registrul Internațional al Specialiștilor Agile este o dovadă vie a celor care și-au manifestat intenția și angajamentul față de misiunea de a face o diferență pozitivă asupra lumii. 

Rămânem Dedicați Misiunii Noastre 

DIRECT DE LA SURSĂ: SUSȚINUT DE CO-CREATORUL SCRUM ȘI SEMNATARUL MANIFESTULUI AGILE 

Dr. Jeff Sutherland este co-creatorul Scrum, inventator al Scrum@Scale, și semnatar al Manifestului Agile. A înființat Programul Agile Education pentru a duce mai departe prin predare tehnicile sale testate care dublează productivitatea și înjumătățesc timpul.  

AEP oferă persoanelor fizice și organizațiilor o direcție clară pentru implementarea Scrum, de manieră să ofere rezultate. Absolvenții Programului Agile Education sunt singurii care dețin certificări Scrum aprobate de Sutherland.  

REVOLUȚIONAREA AGILE EDUCATION: UN TIP DIFERIT DE EXPERIENȚĂ DE TRAINING SCRUM 

Toate Programele de Cursuri Agile  au fost concepute direct din experiența de succes de peste 20 de ani a Jeff and Scrum Inc. în dublarea productivității și înjumătățirea timpului și a costurilor pentru companii și industrii din jurul lumii.   

Studenții și formatorii Programului Agile Education sunt la curent cu cele mai recente inovații de implementare Agile din jurul lumii. Depășim bazele teoretice și punem în aplicare elementele cheie de implementare la scară globală a Scrum și Scrum@Scale. Formatorii noștri autorizați Scrum și Registered Scrum@Scale Trainers sunt experți cu experiență în implementarea cu succes a proiectelor.  

CREDEȚI ÎN IDEEA DE A FI MAI BUN 

Conform ultimului raport State of Agile, „Cele mai urgente două motive pentru adoptarea Agile sunt viteza și flexibilitatea cerute de mediile de lucru care continuă să fie atât imprevizibile, cât și volatile. Acestea sunt urmate îndeaproape de nevoia continuă de a ne concentra pe acțiunea unitară între echipe.” 

În ultimul an, creșterea adopției Agile s-a dublat la nivel global. Cu toate acestea, știm că 47% dintre implementările Agile eșuează, și dintre acestea, 67% sunt definitive. În fiecare an, organizații și companii de pe întregul glob dedică timp și resurse pentru adoptarea unui stil de lucru eficient. Organizațiile și persoanele fizice au nevoie de o soluție mai bună pentru implementări rapide și eficiente.  

Curricula Agile Education este concepută pentru a se adresa celor patru Mari Probleme care afectează organizațiile din întreaga lume și care permit profesioniștilor Agile să ofere rezultate mai bune în afaceri. Doar curricula Agile Education oferă cursanților principiile esențiale, tehnicile pentru formarea de echipe hiper-productive și strategii pentru obținerea scalabilității liniare atunci când scalează folosind Agile într-o organizație sau divizie. 

Programul Agile Education furnizat de Scrum Inc. este dedicat furnizării unei experiențe de învățare care să conteze pentru fiecare cursant. Crede în posibilitatea construirii unei pieți a muncii mai bune cu AEP.  

Programul Agile Education intenționează să introducă o nouă curriculă în lunile următoare pentru a extinde învățarea continuă pentru cei care urmează transformarea Agile. Abonați-vă la newsletter-ul AEP pentru a fi la curent cu noile cursuri, cel mai nou conținut și multe altele sau găsiți un curs acreditat astăzi.  

Despre Scrum Inc.: Scrum Inc. este autoritatea globală în materie de Scrum, cel mai utilizat cadru Agile. A fost fondat de Dr. Jeff Sutherland, co-creatorul Scrum, creatorul Scrum@Scale, și co-semnatarul Manifestului Agile. De la companiile din Fortune Top 100 până la organizații nonprofit și start-up-uri, Scrum Inc. poate fi aplicată cu succes altor organizații pentru a obține rezultate, pentru a oferi un plus valoare și pentru a îmbunătăți modul de lucru. 

Indiferent de industrie, domeniu sau sectorul dvs., Scrum Inc. oferă soluții personalizate bazate pe performanță crescută, organizații și echipe auto-susținute din întreaga lume. 

Despre Programul Agile Education oferit de Scrum Inc . oferă metode de învățare complet acreditate pentru specialiști, traineri Scrum, formatori Agile și organizații. AEP se angajează să ofere cursanților o experiență unică de învățare, care oferă rezultate mai bune pentru echipele și organizațiile lor. Începând cu 2021, AEP a ajuns la peste 25.000 de cursanți din peste 100 de țări. Urmăriți-ne pe LinkedIn și Facebook.  

  1. State of Agile Survey. 15th State of Agile Survey. (2021, July 9). Retrieved September 29, 2021, from https://stateofagile.com/#.
  2. Forbes insights and MIT Sloan Management Review – research insights. (2020, January, 20).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *